OGRE

 

Intai de Mai muncitoresc - 2010

 

 

Dragi prieteni, incercam sa va invitam la un weekend offroad!

Perioada propusa: 30 aprilie - 02 mai 2010 (vineri-duminica)
Zona propusa: Slanic Prahova (http://www.hotelslanic.ro/cazare-hotel-baia-rosie.html)

E o perioada plina de mirabila efervescenta si diabolica creativitate, se nasc Cluburi : Chessygrin : si se antameaza : Sad : oameni, se organizeaza tot felul de "Cupe" si de "Etape", lumea e tare nervoasa iar tara e in criza profunda... Nu ne trebuie nici nervi si nici stres, pentru o buna parte dintre noi offroadul e doar un hobby iar treaba asta ar fi trebuit sa ne relaxeze, nicidecum sa ne dea batai de cap si dureri in tample.

* Va propunem o intalnire :  Chef : fara niciun fel de miza, fara roadbook si fara concurs, fara sponsori si fara podium!
* Va propunem sa ne intalnim, de placere, asa cum o faceam in anii din urma!
* Va propunem sa iesim cu totii la o plimbare offroad, cu masinile noastre cramponate... sa ne bucuram cand ne vedem, unii pe ceilalti, in oglinda retrovizoare... sa stam de vorba si sa mai uitam de rahaturile cotidiene, sa lasam in urma "gigantii mohorati, pe umerii carora apasa povara grea a offroadului romanesc : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : " si sa coboram cu picioarele pe pamant, in noroiul ala care ne placea atat de mult altadata.

 Mai multe detalii : AICI

 

 

Australia
Vincon

 

Logo Matra Systems 

Eneos