OGRE

 

Clasament Cupa T44 2011

La sfarsitul celor doua zile de concurs, dupa peste 100 de kilometri de offroad, navigatie, azimuturi, pene, dejantari, rataciri, podiumul Cupei T44 arata astfel:

Clasa Open:

 

  1. Fantana Costin / Tutuianu Robert 
  2. Miron Sorin / Chelaru Radu
  3. Georgescu Adrian / Georgescu Ancuta

Clasa Standard:

  1. Iliescu Radu /  Iliescu Mara Elena 
  2. Branza Cristian  /  Branza Oana
  3.  Novac Andrei /  Balasoiu  Vlad Enescu
De asemenea, Club T44 a oferit un premiul special pentru fairplay, echipajului Capatana Razvan / Buzas Cristian.
 
 
 

 

 
Cupa T44

Pentru o imagine a editiei 2011 a evenimentului accesati theadul de forum: http://www.club4x4romania.ro/forum/viewtopic.php?f=39&t=2163&start=45

  

In luna Septembrie 2011, Club4x4Romania va invita alaturi de divizia de racing sa participati la prima editie a Cupei T44. Premiera consta in organizarea intalnirii de toamna a clubului nostru in formatul de Cupa in Calendarul Oficial CNOR.

Unde?

Slanic Prahova, locatia deja binecunoscuta a Club4x4Romania. Aceasta zona imbina apropierea de Bucuresti cu existenta unui relief propice offroadului. Alaturi de caracteristicile legate de offroad, in Slanic ne bucuram de conditii de cazare la cele mai inalte standarde:  48 de camere la Baia Rosie Resort in Slanic. Camerele vor fi rezervate in ordinea achitarii taxei de cazare in contul clubului. 

Harta punctelor de interes 

Cand?

Perioada desfasurarii evenimentului este 22 - 25 septembrie 2011. Programul detaliat poate fi regasit AICI.

Inscrierile au inceput AICI pentru echipaje si AICI pentru insotitori.

Cine ?

Ai masina de teren? Iti place aventura? Iti place navigatia? Vrei sa te masori cu altii? Esti binevenit!

Vor exista doua trasee, potrivite pentru toate nivelurile de experienta si pregatire a masinii. 


 

 

 

 
Campionatul National - Etapa 6 - Iasi

Iasiul a gazduit in perioada 15 - 18 Septembrie 2011 a sasea etapa a Campionatului National de Offroad - Iasi Adventure Raid.

Ca si anul trecut, aceasta etapa a fost cea mai frumoasa din sezon, totodata si cea mai dificila, desi terenul a fost aparent usor, existand doar 3 masini care sa nu se rastoarne macar odata.

Felicitari colegilor nostri George si Cristina Lazariu pentru podiumul ocupat in ciuda contestatiilor in urma carora au coborat de pe 2 pe 3.

 

 

Felicitam de asemenea echipajul Florin si Georgeta Stanila care la prima participare in CNOR cu actuala masina au terminat concursul pe pozitia 11:

 
Campionatul National - Etapa 5 - Cluj

In perioada 25 - 28 August a avut loc in zona Margau - Rachitele - Belis a cincea etapa a Campionatului National de Offroad -  Cupa Taubenreuther Transsylvania. Vremea arida a incurcat planurile organizatorilor usurand semnificativ  traseele deosebite alese de acestia. Totodata concurentii cu masini pregatite pentru teren greu au avut de suferit datorita regimului de viteza impus de teren.

Felicitam pe colegii nostri George si Cristina Lazariu pentru locul 5 obitnut in acest concurs!

 

 

 

 
Invitatie Cupa T44
 
Atunci cand roadele campului se aseaza frumos in camarile gospodarilor si tulburelul se foieste nelinistit in adancurile damigenelor "vrand sa arunce dopu' afara", ei bine, chiar atunci, noi va invitam la Cupa!
E joi, e 22 septembrie 2011 si incepe Cupa T44!

Un regal de offroad, petrecut in frumoasele paduri de pe langa Slanic Prahova, 2 zile de apriga lupta cu terenul si 3 nopti de vesela petrecere... prieteni si adversari, oameni care stiu offroad si oameni care vor sa invete, incepatori si profesionisti, cu totii vor fi acolo in acel tarziu sfarsit de septembrie.

Avem trasee pentru toate gusturile si pentru toate masinile... si pentru "caracatite mecanice", dar si pentru masini preparate mai "modest"... avem de toate in meniul offroad al zilelor de competitie si va asteptam "sa ne gustati bucatele" puse pe masa!

Pentru mai multe detalii va rugam sa urmariti site ul sau forumul.

 
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor > Sfârşit >>

Pagina 4 din 8

 

Australia
Vincon

 

Logo Matra Systems 

Eneos